Små glæder i hverdagen

Ugen der gik :)

Denne uge fik jeg svar på, hvad der er i vejen med min skulder. Jeg har fået noget, som hedder impingement. Overordnet betyder det, at mit skulderled ikke har plads til at lave de bevægelser, som det skal lave, og derfor går ind og trykker på bløddelene nedeunder, og dette giver irritation. Det vil tage 2-3 mdr at genoptræne for mig. Derfor har jeg fået nogle øvelser, jeg skal lave, som primært består i, at jeg skal opbygge bedre stabilitet omkring mit skulderblad. Jeg har dertil også fået nogle udstrækningsøvelser, som skal laves. Øvelserne skal laves hver dag og også flere gange. Jeg er glad for at have fundet ud af, hvad der var galt med den, da jeg så ved, hvad jeg skal gøre for at få det i orden igen. Dog er det træls, at det tager så lang tid 🙁 Men lad os nu se, det kan jo være, det går hurtigere. Jeg har været lidt ked af at blive skadet, da jeg synes, jeg var kommet så langt med min overkropstræning. Øv, øv og atter øv. Men man kan desværre ikke gøre noget ved en skade, og jeg har lært af det nu.

Denne uges træning ser sådan ud:

Mandag: Fri – lang gåtur 1 time

Tirsdag: Tung styrke af ben + 20 min incline walk

Onsdag: Fri

Torsdag: Tung styrke af ben + 20 min incline walk

Fredag: Cardio – 3km intervalløb, 10 min interval på crosstrainer, 10 min incline walk

Lørdag: Fri

Søndag: Tung styrke af ben, 10 min incline walk + skulderøvelser

Som I kan se, er der ikke særlig meget variation i min træning lige for tiden. Det må være mit mål for næste uge. Det skal også lige siges at idag (søndag) kastede jeg mig ud i at træne lidt ryg. Bl.a. pull downs og en øvelse til øvre ryg. Og det gik uden smerter :)! Mega fedt. Så jeg vil lige så stille prøve at træne overkrop let. Håber jeres weekend har været god!

tumblr_mhx0mfcLPL1rlrx9oo1_1280

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små glæder i hverdagen